Стигнуваат 110 612 вакцини преку ковакс механизмот наменети за вакцинација на деца над 12 години
Foto

Стигнуваат 110 612 вакцини преку ковакс механизмот наменети за вакцинација на деца над 12 години

Скоро 111 илајди  вакцини од „Фајзер “ преку механизмот ковакс, денеска пристигнаа во земјава - со препорачна намена за деца над 12 години. Ќе бидат дистрибуирани до вакциналните пунктови ширум земјата.

0 Коментари

Остави коментари