Стефановски за СТУДИО 10: За Бугарија но и за земјава би било најдобро таму влада да состават партиите на Борисов и на Петков

Тешко дека парламентарните избори во Бугарија викендов ќе донесат некаков поинаков резултат поради комплицираната политичка состојба таму.

За Бугарија но и за земјава би било најдобро таму влада да состават ГЕРБ на Борисов и Промените продолжуваат на Кирил Петков - вели аналитичарот Милан Стефановски за СТУДИО 10.