Стефан Андоновски во Трилинг

А кога сме кај новата влада и очекувањата од истата на планот на почитување на обврските кои произлегоа од Преспанскиот договор, во вечерашното издание на „Трилинг“ зборува Стефан Андоновски секретар за меѓународни работи на ВМРО-ДПМНЕ.