Ставревски – иден гувернер?

Многу ја ценам стручноста на Ставревски но засега во ВМРО-ДПМНЕ не сме разговарале тој да биде преложен  за иден гувернер – изјави престдателот на партијата Мицкоски откако во јавноста се лиферуваше ваква информација. 

Гувернерката Бежоска ја ситни псоледната година од  мандатот во НБМ.