ССМ уште еднаш повика да се преиспита пресудата со која им се одзема синдикалната зграда

Од Сојузот на синдикатите на Македонија и денеска реагираат на пресудата од Врховниот суд за одземање на имотот со кој располагаше Синдикатот, односно работничкиот дом во центарот на Скопје.

Со пресудата, тврдат синдикалците намерно и неоправдано се прави крупна професионална грешка која има тешки последици.