Српската актерка Светлана Бојковиќ во понеделник гостува во Скопје со комедијата “Целото тело тука ме боли’’

“Се радувам што после многу години повторно ќе играм пред македонската публика”, вели една од легендите на југословенското глумиште, актерката Светлана Бојковиќ во пресрет на гостувањето во Скопје со комедијата „Целото тело тука ме боли“.