СРЕЌНОТО ТРКАЛО ГИ ДОНЕСЕ ДОБИТНИЦИТЕ НА ГЛАВНИТЕ НАГРАДИ ВО ПРВОТО КОЛО ОД „ЗАВРТИ И ПОБЕДИ“

Со дополнителната игра „СРЕЌНО ТРКАЛО“, комплетиран е списокот со добитниците на главните награди во првото коло од наградната игра „ЗАВРТИ И ПОБЕДИ“ на играчката платформа 2win.mk на Видеолотарија Касинос Австрија.

 

Со дополнителната игра „СРЕЌНО ТРКАЛО“, Видеолотарија Касинос Австрија го комплетираше првото коло од наградната игра „ЗАВРТИ И ПОБЕДИ“. Дополнителната игра се реализираше согласно правилата, во просториите на Видеолотарија на 26.11.2022.

 

Добитниците на главните награди во првото коло се:

 

Категорија Видеолотарија и електронски игри:

 

Иле Талески- лаптоп

Жарко Ордевски -таблет

Горан Иванов -рачен дигитален часовник

Сашко Трајчески -5.100 денари

 

Категорија Спортско обложување

 

Александар Мирчески -лаптоп

Марко Спиркоски -таблет

Марјан Величковски -мобилен телефон

Валентин Минатов -рачен дигитален часовник

Александар Зисов -5.100 денари

 

Во тек е турнирската фаза од второто коло. Наградната игра има фантастичен фонд на награди од 13 милиони денари, со 300 награди од кои 34 се стокови награди, а 266 се парични награди. Најголемо внимание предизвикуваат двата автомобила Мерцедес GLB, кои ќе бидат освоени по еден во категоријата видеолотарија и електронски игри, и еден во категоријата спортско обложување, а се главни надгради во финалното коло. Правилата за наградната игра се достапни на платформата 2win.mk.

 

 

Играј со најдобрите! ЗАВРТИ И ПОБЕДИ на 2win.mk