Среќни ѕвезди

Петте среќни ѕвезди, од кои едната е заменета со помлад брат, полицијата им дава задача да дозволи една актерка да живее со нив. Актерката има информации за криминален синдикат и по неа се пратени убијци да ја ликвидираат. Рики и Свордфлауер треба да останат во нејзинот дом за да ги фатат . Во текот на филмот, Ѕвездите ја бркаат атрактивната жена низ куќата, иако нивните напори во голема мера се неуспешни. Тројцата атентатори завршуваат во зграда за рекреација за да ја убијат актерката, но случајно Кидстаф и неговите пријатели се таму и тие препознаваат еден од нив.