Спасовски: Ќе има санкции за сите инволвирани во копањето на тунелот во Идризово

Се уште трае истрагата која треба да утврди како затвореници осудени на долгогодишни казни затвор успеале да ископаат тунел преку кој сакале да избегаат од затврото во Идризово.

Од Министерството за внатрешни работи велат дека во истрагата се вклучени неколку институции а сите кои се помагале ќе ги добијат соодветните казни.