Сообраќајни контроли
Foto

Сообраќајни контроли

Министерството за внатрешни работи продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 226 мерки. Засилените сообраќајни контроли продолжуваат и во наредните денови.

0 Коментари

Остави коментари