СОНК не се воодушевени од „историското покачување“ на платите, а СКРМ преку марш побараа „Колективен сега!“
Foto

СОНК не се воодушевени од „историското покачување“ на платите, а СКРМ преку марш побараа „Колективен сега!“

0 Коментари

Остави коментари