Соништата што не ги сонив

Тинејџерка работи во домот на богато семејство во многу сурови услови. Со неа се спријателува младиот градинар на семејството, кој и самиот е илегалец од Мексико. Нивното пријателство ги носи и двајцата низ нивните безнадежни ситуации и заробени животи и на крајот ги инспирира да се ослободат од стегите на семејството.