Софијанова: Нешто се случува со самиот вирус

„Нешто се случува со самиот вирус, веројатно сега доаѓа и оној вирус на инфлуенца Х1Н1. Нешто се случува и на нивото на медицината. Овој вирус се уште е непознаница. Треба повеќе физичка активност, добро се храниме, но треба да обрниме внимание по оние суплементи кои го подобруваат имунитетот. Здравиот живот влијае на имунитетот. Да не заборавиме на витаминот Д3. Треба да стане навика тоа. “ - вели д-р Аспазија Софијанова, специјалист педијатар во Студио 10, на ТВ24.