Со Жељко Бебек, втор дел
Foto

Со Жељко Бебек, втор дел

Втор дел од разговорот со рок легендата Жељко Бебек. За времето по Бјело дугме. За музичкиот кич. За музичкиот наследник во синот Звонимир Бебек. Ексклузивно со Бебек во Патот до успехот.

0 Коментари

Остави коментари