Со Жарко Паспаљ, втор дел
Foto

Со Жарко Паспаљ, втор дел

Го продолжуваме кошаркаркиот муабет со Паспаљ. Втор дел од ексклузивното интервју со Жарко Паспаљ.

0 Коментари

Остави коментари