Со Здравко Чолиќ, втор дел
Foto

Со Здравко Чолиќ, втор дел

Продолжуваме по патот на успехот со Чола, го навраќаме на војничките денови. За омилената песна на ќерка му, од него. Кој е строгиот во воспитувањето на децата? За нашиот Тоше? И едно прашање од кое зацрвенува. Патот до успехот со Здравко Чолиќ, втор дел.

0 Коментари

Остави коментари