Со Здравко Чолиќ, прв дел

Пред концертот во Скопје, големиот Чола. Одиме од почетоците на овој несуден спортист. Едно од раните искуства на сцената. Процесот на снимање на песна, тогаш и сега. За одлуката да остане во Југославија. Здравко Чолиќ го раскажува својот пат до успехот.