Со Владо Јаневски, втор дел
Foto

Со Владо Јаневски, втор дел

Продолжуваме каде застанавме. Како настанале текстовите на Ластовица. За младоста и храброста што ја носи. За заминувањето во Русија. За гласините пред социјалните мрежи. Во Патот до успехот, искрен поглед наназад со Владо Јаневски.

0 Коментари

Остави коментари