Со Веселин Вујовиќ
Foto

Со Веселин Вујовиќ

Отидовме на спортски лаф муабет кај ракометната легенда Веселин Вујовиќ. Како татко му дознал колку е добар. За победите пред повредите. Заслужен за големи успеси во Југославија и за злато со Вардар во Македонија. Само во патот до успехот ракоментиот гениј Веселин Вујовиќ.

0 Коментари

Остави коментари