Со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски
Foto

Со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски

До датумот мирно море, по него бранови, дали опозициската ВМРО-ДПМНЕ подготвува зимска офанзива – притисок за формирање техничка влада и предевремени избори. Дали опозицијата е подготвена декларативните заложни да ги преточи во дело – договор за новото јавно обвинителство до 15 октомври. Има ли уцени закани притисоци? ВМРО-ДПМНЕ - ребрендирана. Мицкоски екипираше тим, вели подготвени се да го победат Заев, но ќе го победат ли груевизмот во сопствените редови?

0 Коментари

Остави коментари