Со премиерот Зоран Заев
Foto

Со премиерот Зоран Заев

ЕУ рече, па порече, Македонија не губи надеж. Кого најмногу го пече шамарот на недовербата? Направи ли Заев се што требаше за датумот? Дали Макрон ја прокоцка довербата на Западен Балкан? Ќе отвори ли пат за нови влијанија во регионот или со итна корекција на одлуката ќе се враќа кредибилитетот во ЕУ. Земјава пред нов предизвик - предвремени парламентарни избори. Поразот на Македонија во Брисел како вовед за политички турбуленции.

Во 24 Отворено премиерот Зоран Заев, како и каде понатаму?

0 Коментари

Остави коментари