Со Питер, Бјорн и Џон
Foto

Со Питер, Бјорн и Џон

Ексклузива во Патот до успехот, пред настап разговараме со планетарно познатиот инди поп рок бенд, Питер, Бјорн и Џон. Како настанала нивната најпозната песна? Односот на родителите кон избраната професија кои и не е така различен од родителите на Балканот.

0 Коментари

Остави коментари