Со Панајотис Јанакис
Foto

Со Панајотис Јанакис

Во портфолиото на Патот до успехот додаваме уште еден успешен кошаркар и тренер, Панајотис Јанакис. Зошто ја сака кошарката? За Лазар Лечиќ. За мотото на терен. За прекрарот Змеј. И за актуелното пријателство.

0 Коментари

Остави коментари