Со Нина Бадриќ

Одиме во Загреб да се сретнеме со Нина Бадриќ. Пријатен и опуштен муабет со Нина, која се уште ја носи игривоста на дете во себе. За преодреденоста за музиката., препознаена од нејзиниот идол. За ѕвездата која накратко е појави на овие простори. За колешката од странство, која конечно ги промени правилата на игра. Сосема непосредно со Нина Бадриќ во Патот на успехот.