Со Ненад Милосављевиќ, Неша од „Галија“, прв дел
Foto

Со Ненад Милосављевиќ, Неша од „Галија“, прв дел

Се јавуваме од Ада Циганлија во Белград. Имаме закажано средба со Ненад Милосављевиќ или Неша од „Галија“. Поминуваме поминуваме по животниот пат и кариерата на фронтменот на една од најзначајните рок групи на рок сцената. За тешката болест во детството. За строгиот татко. За музиката што ја чувал како тајна. За првата фестивалска победа. Неша „Галија“, во Патот до успехот, прв дел.

0 Коментари

Остави коментари