Со Момчило Бајагиќ Бајага
Foto

Со Момчило Бајагиќ Бајага

Авторот на некои од најголемите музички хитови, Момчило Бајагиќ Бајага, конечно во Патот до успехот. Одиме по хронологијата, музиката и интернетот. За неговите деца. И по некое неочекувано прашање.

0 Коментари

Остави коментари