Со Милојко Пантелиќ

Препознатливиот глас на спортските случувања во заедничката земја, познатиот српски спортски новинар Милојко Пантиќ не дочекува подготвен. Човек кој има многу што да каже на разни теми. За неоставената првична желба и за денешните стандард и на спортското известување. За инвентивните методи во работата. За кратката фудбалска кариера.