Со Лидија Вукичевиќ
Foto

Со Лидија Вукичевиќ

Во Патот до успехот ни гостува уште една актерска дива од поранешната земја. Ја запознаваме Лидија од детството, па се до случајното запишување на драмската академија. За радикалното однесување. За односот на публиката. За улогите кои ги одбила. Анегдоти од снимање и по малку хедонизам. Лидија Вукичевиќ во Патот до успехот.

0 Коментари

Остави коментари