Со Крсте Роџевски
Foto

Со Крсте Роџевски

Во Патот до успехот ни гостува македонскиот Њујорчанец. Веќе препознатливиот магичен глас, добива лик. Го дознаваме животниот пат на Крсте Роџевски. Успешна приказна, и дома и во светот.

0 Коментари

Остави коментари