Со кои проблеми се соочува стопанството?

Македонија членка на НАТО - ќе се раздвижи ли економијата? Владата најавува економска година, ќе го исполни ли ветувањето? Со кои проблеми се соочува стопанството?
Во 24 Анализа дебатираат Данела Арсовска, Сојуз на стопански комори, Мендерес Кучи, Стопанска комора на северозападна Македонија и Ванчо Узунов, советник за економија во Владата.