Со Кире Костов
Foto

Со Кире Костов

Маестро Кире Костов гостува во Патот до успехот. Чекориме по неговиот музички пат. Од почетоците, па се до врвовите. Многу интересни информации за некои од нашите најголеми евергрини.

0 Коментари

Остави коментари