Со Иво Данеу
Foto

Со Иво Данеу

Кој ја следел југословенската кошарка, секако се сеќава на Словенецот Иво Данеу. Одиме на лаф кошаркарски муабет со легендата на едно време. Како реагира на старите снимки од него? За неговиот син. За одлуката дека кошарката е спортот за него. По некое сеќавање од терен. За Лука Дончиќ. Со Иво Данеу во Патот до успехот.

0 Коментари

Остави коментари