Со Исидора Бјелица, втор дел
Foto

Со Исидора Бјелица, втор дел

Имаме уште многу да зборуваме со секогаш интересната Исидора Бјелица. За бирократските лавиринти на нашите простори. За луѓето кои се подготвени на се за информација. Втор дел од Патот до успехот со Исидора Бјелица.

0 Коментари

Остави коментари