Со Добрила Ивановска Чабриќ
Foto

Со Добрила Ивановска Чабриќ

Имаме чест со една посебна дама која долго години чекори по патот на успехот. Добрила Ивановска Чабриќ од актерските почетоци со нашите големи легенди. Патот низ светот. За леснотијата да се живее. За славата после 30 годишната пауза. Времеплов со неверојатната Доби и по нешто за тајната на вечната младост.

0 Коментари

Остави коментари