Со Давор Гобац од „Психомодо Поп“
Foto

Со Давор Гобац од „Психомодо Поп“

Кога ќе се спомене хрватскиот поп-панк, на памет ми паѓа „Психомодо поп“. Предводникот на групата, Давор Гобац во Патот до успехот. За филозофијата зад креацијата. За муабетот со Били Ајдол. За сценските настапи. Давор Гобац во Патот до успехот.

0 Коментари

Остави коментари