Со Бранислав Лечиќ
Foto

Со Бранислав Лечиќ

Еден од најдобрите и најпознатите српски актери, Бранислав Лечиќ. Покрај уметноста, зборуваме и за политиката на Балканот, која е наша судбина. Бранислав Лечиќ во Патот до успехот,

0 Коментари

Остави коментари