Со Божидар Маљковиќ
Foto

Со Божидар Маљковиќ

Уште една кошаркарска  и тренерска легенда ни го раскажува својот пат. За талентот од НБА кој почнал како носач на торби. За стратегиите на кошаркарските таблички. И за нас, на времето. Божидар Маљкович во Патот до успехот.

0 Коментари

Остави коментари