Со Борис Новковиќ, втор дел
Foto

Со Борис Новковиќ, втор дел

Го продолжуваме разговорот со Борис Новковиќ. За поранешниот систем, за денешните пејачи, за поразот од Тајчи и промената на животните избори. Борис Новковиќ во Патот до успехот.

0 Коментари

Остави коментари