Сметководителите со реакција за одбивањето на барањето за завршните сметки
Foto

Сметководителите со реакција за одбивањето на барањето за завршните сметки

Комората на сметководители при сојузот на стопански комори го образложи својот став за одбивањето на нивното барање за одложување на роковите за поднесување на завршните сметки.

Сметководителите побараа да се направат измени во законот за трговски друштва за да се пролонгираат роковите за поднесување на завршните сметки.

0 Коментари

Остави коментари