Скопје во понеделник пак под блокади

Се позивесно е дека Скопје во понеделник ќе биде под целосна блокада, откако не се реши проблемот со приватните превозници.

Власта и опозицијата си ја префрлаат топката кој е виновен за сообраќајниот хаос во главниот град. 

Превозниците велат додека не се реши проблемот ќе протестираат.