Скопје - Софија по автопат „Гоце Делчев“
Foto

Скопје - Софија по автопат „Гоце Делчев“

Има професии и личности кои стануваат прототип на вирусот. Тие се новите ликови за природната вакцина на ова драматично време. Договор за пријателство со непријателски мини. Што сака Софија, што не може Скопје? Ковид творештво од стихови до стрит култура.

0 Коментари

Остави коментари