Сите добри се женети

Проблематична девојка има романса со маж чија жена ја донела во нивниот дом. Бен Голд добива шанса за живот како писател, но мора да остане дома со децата Лук и Медисон, за да го исполни својот петмесечен рок. Неговата сопруга Алекс, е моден директор и решава да прими ветувачка, бунтовничка дизајнерка Зои Милер, која ја раскинува врската со нејзиното момче Треј. Дваесетгодишната девојка наскоро го освојува срцето на ова семејство.