Симпозиум „Новитети во офталмологијата“
Foto

Симпозиум „Новитети во офталмологијата“

Регионален симпозиум „Новитети во офталмологијата“, по четврти пат традиционално се одржа во организација од очната болница „Систина офталмологија“ под покровителство на универзитетската клиника „Свјетлост“, Загреб.

Свои предавања имаа реномирани офталмолози. Новитетите, последните достигнувања и заклучоци како и размена на најдобри практики меѓу медицинските професионалци во државата од областа на офталмологијата беа основа на овој настан. На симпозиумот присуствуваа повеќе од 300 гости од македонија и регионот..

0 Коментари

Остави коментари