СИЉАНОВСКА ДАВКОВА НА СРЕДБА СО ГРАЃАНИТЕ ВО ВАТАША

Мислам дека сме на прав пат и на 5-ти мај ќе славиме, не зашто за прв пат жена победи на претседателски избори туку бидејќи треба да се вреднува знаењето, порача претседателската кандидатка на ВМРО-ДПМНЕ, Гордана Сиљановска Давкова која денеска се сретна со жителите на Ваташа.