Силјановска Давкова: На Македонија ѝ се потребни радикални демократски реформи
Foto

Силјановска Давкова: На Македонија ѝ се потребни радикални демократски реформи

На 15-от ден од кампањата, кандидатката на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата, Гордана Силјановска Давкова ќе одржи митинзи во Валандово и Гевгелија. Силјановска Давкова вчера од Велес и Свети Николе порача дека лошата политика не може да го згази правото, туку лошата политика треба да се санкционира.

0 Коментари

Остави коментари