Штрајкови и протести на администрацијата

Штрајкови и протести на администрацијата за поголеми плати. Власта никако да собере храброст да направи сериозен рез, да ја намали неефикасната и партизирана администрација. За емисијата 25 минути вицепремиерот Фатмир Битиќи, вели дека тоа одамна е планот и ќе мора да се реализира.