Што покажа драмата со Сашо Мијалков?
Foto

Што покажа драмата со Сашо Мијалков?

Што покажа драмата со Сашо Мијалков? Дека државата е силна или дека државата е театар?Имаат ли право граѓаните кога немаат доверба во правосудните органи и во политичкото влијание? Како пријавувањето на Мијалков ќе влијае врз јавноста? Во исто време во Собранието се ситни парламентарната група на СДСМ, а се зголемува и притисокот врз Мицкоски да отстапи од челната позиција во партијата.

За овие прашања дебатираа со Петар Богојески од Македонски концепт и со комуникологот, Марко Трошановски.

0 Коментари

Остави коментари