Што откриваат новите истраги на финансиската полиција?
Foto

Што откриваат новите истраги на финансиската полиција?

Финансиски криминал, расипничко трошење, простени долгови, – што откриваат новите истраги на финансиската полиција? Обвинителствата со полни раце работа, ефекти слабо, ниска доверба за сработеното. Најде ли криминалот село без кучиња – или ке паѓаат и недопирливите?

Вечерва во 24 Отворено дебатираат директорот на финансиската полиција Aрафат Mуареми, претседателка на антикорупциската комисија Билјана Ивановска, Слаѓана Тасева од Транспаренси интернешенл и обвинителката Лидија Раичевиќ.

0 Коментари

Остави коментари