Што мисли за аферата „Рекет“ сега, новинарот кој го откри случајот во јавноста?

Што мисли за аферата „Рекет“ сега, новинарот кој го откри случајот во јавноста? Дали се открија сите тројца кои според премиерот ја уривале Владата? Дали после датумот за преговори следува битка со криминалот и корупцијата или не чека уште едни лажги со опашки?

Во 24 анализата разговараат новинарите Бранко Героски и Зоран Иванов.