Што крие аферата, кои се вистинските загадувачи на Скопје?

Депонијата Дрисла во рацете на градот. Градските власти тврдат дека на Дрисла нема увезено опасен отпад. Собранието носи закон за забрана на увоз на отпад. Ќе ни се повтори ли бугарското сценарио. Што крие аферата, кои се вистинските загадувачи на Скопје?

Во 24 Отворено дебатираат: Градоначалникот Петре Шилегов, Ана Мазнева од министерството за животна средина, еко-активистите Антонио Јовановски и Баже Јосифовски.